VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CC blir blöt.

1 juni idag och första dagen på vintern. Det var dock 22 grader och T och jag gick långpromenad i linne. Eller, jag hade linne, väldigt få män kan ha linne och T är inte en av dem. Nu var jag elak. Men jag menar det. Jag måste vara en elak person. Men nu kom jag av mig.

Jag är så fascinerad av detta svamphus. Undra hur det ser ut inuti.

Jag är så fascinerad av detta svamphus. Undra hur det ser ut inuti.

Oj vad jag har gått idag! Jag har ont i mina ben till och med. Inte träningsvärk eller så, men liksom värk av att ha gått långt på hårda ytor. Två gånger fram och tillbaka till dagis och skola, en gång till affären i Terrigal för att handla och så Ts och min långpromenad till Avoca Beach via North Avoca. Det tar ungefär 40 minuter en väg.

Ett ganska osmakligt kort faktiskt. Men det var väldigt gott!

Ett ganska osmakligt kort faktiskt. Men det var väldigt gott!

Dock var det lite problematiskt för man brukar lätt kunna gå på stranden från North Avoca till Avoca Beach. Om man kör måste man köra runtom, men som sagt, på stranden kan man gå. Men inte idag. Det var tydligen high tide och mitt enda alternativ var att rulla upp tightsen (det gick bara till knäna) och vada igenom till andra sidan. Där fortsatte vi till surfklubben och satte oss och åt fish and chips vid vattnet. Mycket nice och mycket chicken salt på pommesen, nom nom.

CC blir blöt.

CC blir blöt.

Efter en stund kom vi på att klockan gick mycket snabbare än vi trodde och det var dags för skolhämtning om 45 minuter medan vår väg tillbaka skulle ta minst 50. Så det var kul. På den halvtimmen vi ätit och varit i Avoca hade tidvattnet stigit ytterligare och nu gick det inte att hålla tightsen torra längre då vattnet gick upp över knäna. Men men, det var bara att gå på och så torkade de litegrann på vägen tillbaka. När klockan var tio i tre fick vi sära på oss och så joggade T resterande väg till skolan och kom precis i tid innan det hade blivit jobbigt och telefonsamtal osv. Phew.

Nu är det läggning av bråkiga barn.

My favourite.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna