VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bit of Both.

Jag tycker om våra lördagar där vi åker och tittar på ett eller två hus, hänger ute medan vi väntar på nästa visning, har med oss picknick och bara har det bra. Så även idag.

Trasan och Banarne.

Trasan och Banarne.

A3CF7A23-0BE5-4E8C-B0AA-960EA7677470

Vi åkte till ett hus norrut, i Forresters Beach, imorse klockan elva och det var väldigt mysigt. Det konstiga var att varje rum i huset var ljust och härligt, men den stora trädgården var ganska mörk eftersom det fanns en hel del stora träd vid tomtkanten. Dessutom bodde det en hund i huset och tomten var hans toalett om man säger så. Jag lär få många människor emot mig, men jag kan inte för mitt liv förstå hur man vill bo på ett ställe där man inte kan gå ut avslappnat i trädgården för att det ligger hundbajs överallt. Du kan inte sitta på gräset, sparka en boll eller något. Ja ja, fint hus, men inte helt rätt känsla i magen ändå. Även om man bortser från bajset.

Gulligt hus till salu.

Gulligt hus till salu.

Efter visningen åkte vi till utelekplatsen i The Entrance. Vi har inte varit där sedan innan Corona då det varit stängt, men det är ganska mysigt att hänga där. Det är vid vattnet med massa pelikaner, lekplatsen är ur en annan värld och vanligtvis köper vi fish and chips, men nu hade vi picknick med istället. Härligt värre och kidsen var glada.

The Entrance- lekplatsen.

The Entrance- lekplatsen.

31C76CFE-FF82-498B-A79C-03B55FF28A19 4D4A74CE-D70C-4A38-84C6-EA2FB787B957

Nästa visning blev ett tegelhus i ett inhägnat område precis över vägen från Wamberal Beach. Fantastiskt läge alltså, huset var praktiskt och bra, men så jäkla tråkigt att man fick lite panik. Passar bättre för ett pensionerat par, tänker jag mig. När vi sedan åkte hem började jag att städa. Jag dammtorkade, städade toaletten, dammsög och torkade av hela köket, putsade alla speglar och torkade golvet i köket. T tog kidsen till skejtparken medan jag städade i FEM timmar! Antingen för att jag är en väldigt noggrann människa eller för att det var väldigt smutsigt. Maybe a little bit of both.

Picknick.

Picknick.

E8006B2C-A172-43E8-B127-7BB1C057FAFE AF9E7610-4A39-431A-B7E3-10E05D1EDCF9

Sedan tappade vi all energi och käkade korv med spaghetti till lördagsmiddag. Inte helt likt oss, men det gick bra det med. Man behöver inte alltid ha lyxmat bara för att det råkar vara helg.

Men det hjälper ju på ett sätt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna