VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Oortodox.

Vad är det här med att det alltid ska regna på mina lediga dagar? Igår var det alldeles fantastiskt väder med värme och klarblå himmel, men idag var det tillbaka till gråmulet och regnigt. Men det gick bra ändå.

Goda dumplings.

Goda dumplings.

Jag började morgonen med att följa barnen till skola och dagis i vanlig ordning. Sedan gick jag hem, kokade en kopp te och satte mig i sovrummet och tittade på några avsnitt av Husdrömmar. Jag tittade på paret som har The Norrmans B & B eller vad man ska kalla det (närmare bestämt The Norrmans själva, haha) och deras hus under åren. Jag tycker att de är så himla duktiga på att göra fint. Klockan elva hade vi bokat in ett Zoom-möte med vår mortgage broker och det samtalet kändes bra. Vi fick en hel del svar och ska nu äntligen gå vidare för att få vårt pre-approval.

B var inte glad alls över att behöva ha byxor på sig idag. Det står gympa på schemat och då är det inte mycket att välja på i en skola som har uniformer.

B var inte glad alls över att behöva ha byxor på sig idag. Det står gympa på schemat och då är det inte mycket att välja på i en skola som har uniformer.

Efter en god lunch med nudlar och dumplings bestämde jag mig för att åka till Erina Fair för lite shopping för första gången på tre månader eller något sådant. B fyller sex år på fredag nästa vecka och jag tänkte att jag lika bra kunde köpa lite presenter nu istället för att stressa med det sedan. Dessutom behövde jag en kräm och lite concealer, plus att det var tomt i kylen och skafferiet, så det var inte mycket att be för.

Till B hittade jag en massa saker. Jag köpte en ful docka, men det är den typen hon gillar (inget hår, mjuk kropp, rosa onsie), så förhoppningsvis funkar det. Hon är nämligen en docksnobb. Man vet aldrig om den man köper duger eller ej. Hur som helst, jag köpte även en dockvagn för två dockor, ett par rullskridskor, en bok, LOL Dolls, en keramik-craft-grej som hon kan måla på och lite småsaker. Det allra värsta jag köpte var ett $9 paket med utklädningsklackskor av Elsa-typ. Fantastiskt fula. Men vem är jag att bestämma vad som är roligt och inte?

Nu har T och jag ätit ostbricka med fikonmarmelad och ska äta lax med potatis, pepparrot och broccolini. Serien för fyra kvällar blir Unorthodox. Den har fått 8,1 på Imdb, så jag har höga förväntningar. På hustittande imorgon förmiddag har jag dock låga förväntningar. Inga fina hus ligger ute.

Men allt vi har är tid.

/CC

 


Kommentarer


  1. Lisas ekonomi 3 juni, 2020 on 09:46 Svara

    Schyst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna