VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ofrivilligt.

Vi knarkar ju som bekant serier.

Och igår när vi precis avslutat andra säsongen av Mystery Road och innan dess andra säsongen av Innan vi dör, sa T att nu var det minsann hans tur att välja vad vi skulle se! Detta i sig är lite intressant då jag enbart har en lista där jag för enkelhetens skull skriver upp serier som jag tror att vi båda kommer att gilla, och det är precis vad vi båda gör, men tydligen är det då jag som bestämmer. Så kan det gå.

Ett miss-matchat lyckopiller.

Ett miss-matchat lyckopiller.

116C7F66-61EC-4699-8E22-1C726F3A810D

Så ikväll skulle T alltså bestämma och då blev det stand up comedy. Jag gillar inte stand up comedy. Kalla mig konstig, men även om jag tycker att det är roligt så tycker jag inte att det är värt min tid att sitta och titta på. Allt jag tittar på gör jag för att hitta en känsla i kroppen. Stand up comedy ger mig ingen känsla i kroppen. Poff säger det när man stänger av och så tänker jag aldrig mer på det. Men jag får ändå ge honom att han hade valt ganska bra ikväll inom den genren (ärligt, det ordet fick jag stava flera gånger innan jag kom på att det inte heter ganger- face palm till mig). Vi tittade på Douglas, en show av en tjej som heter Hannah och den var väldigt intelligent och mestadels väldigt rolig. Men jag håller ändå fast vid att jag hellre sett något annat.

Havet i Wamberal idag.

Havet i Wamberal idag.

ACE7CF52-98B4-41BA-8798-F9F44E0F91DD

En annan rolig grej som hände idag var att T skulle ut och jogga. Tydligen (och detta har jag inte riktigt tänkt på innan) har han inte på sig boxershorts under träningsshorts eftersom att de liksom har en innerkalsong och då blir det obehagligt och knöligt. Jag har ingen aning om detta bara är T, då får det stå för honom, men så gör i alla fall han. Hur som helst hade han klätt om för att jogga, men skulle bara skicka ett sista email på datorn i sitt kontor innan han gick ut.

Blandat från dagen.

Blandat från dagen.

E9C36D8C-270A-4795-B66F-0D4D27B0C871 D60ED031-447D-45E5-9825-F063C201E9C9

Helt plötsligt får han för sig att han ska ha tröjan instoppad i shortsen och utan att tänka på vad han gör drar han lugnt och fint ner shortsen till knäna, samtidigt som han vänder sig mot fönstret och börjar pilla med tröjan. Han står alltså helt spritt språngande naken på nederkroppen mitt framför fönstret och tar god tid på sig med något som inte syns när han ser en granne komma gående. Värre än så blev det som tur inte, grannen såg inte och T kom på hur sjutton det såg ut, men rolig situation hur som helst. Den ofrivillige blottaren.

Med dessa små historier ur livet checkar jag ut för idag.

/CC


Kommentarer


  1. Skolkurator 28 maj, 2020 on 16:43 Svara

    Ser att barnen sitter på golvet och äter (misstänker framför tv:n). Ett tips: köp brickbord, alltså brickor med utfällbara ben. Sånna man brukar ha om man äter frukost i sängen. Funkar alldeles utmärkt som bord till barnen när de sitter på golvet. Jag köpte billiga på Ikea.

    • sydneymamman 29 maj, 2020 on 14:16 Svara

      Hej!
      Men du, det var ju en jättebra idé! Du har alldeles rätt, de sitter framför TVn. Och även om man önskar att det inte var så, så händer det ju faktiskt ibland att de hamnar där och då hade det varit mycket lättare för alla parter (slippa torka golvet så mycket, haha)!
      Tack för tips!
      /CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna