VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

We’re out.

Vi har haft en bra dag.

Lördagar är ju lika med visningar men idag blev det bara två. Det finns inte så mycket ute just nu. Dock var det ena ett lågt prissatt hus i Avoca Beach, där man gärna vill bo men inte har råd, så vi åkte och kollade mest för skojs skull. Jag skojar inte om jag säger att det var 50 par/familjer där. Ungefär 100 pers. Det var ett fint hus på många sätt, men ändå inte värt så många människor i kö. När vi kom ut och mäklaren väntade sig att vi skulle säga något sa T bara ”It’s a great house, but we’re out” och liksom svepte med handen mot folkmassan som fortfarande väntade på att få komma in. Varpå alla skrattade. Än en gång är vi nere bland råttorna i Titanic. Fast visst, man måste ju kolla nedåt och inte uppåt när det gäller sådant. Om man nu måste kolla någonstans alls.

Snörgåsgurka...mums.

Snörgåsgurka…mums.

Det andra huset var ett parhus i Copa och det var också bra på många sätt, hade härlig layout och fantastisk utsikt, men trädgården var backig och man kunde ej komma ut direkt från huset. Och jag vill ju ändå ha ett fristående hus om det går. Men vi fick i alla fall bra kontakt med mäklarna och de kan förhoppningsvis hjälpa oss framöver.

Parhuset var ganska fint men det är inte vårt hus.

Parhuset var ganska fint men det är inte vårt hus.

466B7440-8118-46D5-8A03-AE7CDEF200B1

När vi ätit kebab (vilket vi aldrig gör men fick cravings) så lekte ungarna lite på lekplatsen i Copa och sedan åkte vi snabbt hem om och så till våra svenska vänner här i Terrigal. Hon som är i 18:e veckan (well, 19:e borde det ju vara nu). Nu får man ju träffas igen och det känns helt galet. Vi fick massa god plockmat samt fika och det var väldigt härligt och mysigt. När vi kom hem var klockan sex, men kolmörkt ute och barnen var trötta så det gick snabbt och smidigt att få dem isäng efter att vi hade lekt lite keepy-uppy med ballonger i en halvtimme.

Två generationer. Eller helt enkelt mamma och dotter.

Två generationer. Eller helt enkelt mamma och dotter.

Nu ska jag och T självklart titta på serie (säsong 2 av Mystery River) och sedan får vi se vad resten av helgen har att erbjuda.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna