VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Svenssonlivet.

Vi fortsätter att fixa med papper och ringer hit och dit och jobbar såklart också. Så idag har vi inte hunnit så mycket annat.

Koncentrerade morgonaktiviteter.

Koncentrerade morgonaktiviteter.

Men jag gick precis på en långpromenad i mörkret och gick ner till stranden här i Terrigal medan jag lyssnade på Isabella Löwengrip i Söndagsintervjun som jag hört så mycket om. Och visst var den värd att lyssna på! Hon har varit med om så mycket och är väldigt klok mitt i allt det svåra hon går igenom. Det är ju samtidigt intressant att många som är eller varit i ett liv där man har en del pengar pratar om att Svenssonlivet gör en mest lycklig trots allt. Men ändå strävar vi alla bort från det och vill ha mer av allt på alla fronter.

O var glad på dagis.

O var glad på dagis.

Jag själv vill ha mer av kanelbullar för tillfället. Vi har ju som sagt en tjej i kompiskretsen som startat ett hemmabakeri och gör just bullar och annat gottigt. Bör man kanske lägga en stående beställning på varje helg? Eller varannan kanske för att inte överdriva (bilringarna). Tål att tänkas på.

Gourmetlunch och kvällspromenad.

Gourmetlunch och kvällspromenad.

10DE4126-C148-4177-BA9E-BAB36A67D5DC

Men nu blir det dusch efter promenaden och fight med kidsen om läggning. Vad var nu det där om Svenssonlivet?

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna