VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En skräll!

Idag såg jag en av konsekvenserna av Coronaisolationen.

AF38B7D3-7FA6-4730-BE92-437F7AE4EEDE AEBD16C8-BA1B-46BB-8AF4-5AE5E0FE531A

Nej, det har inget med själva sjukdomen att göra. Men vid skolhämtningen idag träffade jag en av de svenska mammorna, en ganska nära kompis skulle jag ändå vilja säga. Vi började umgås när vi flyttade upp hit och ringer väl inte direkt varandra så, men träffas på stranden med barnen då och då eller tar en tjejmiddag ibland i vanliga livet. Och det visar sig att hon är gravid i 18:e veckan! Vilken skräll. Och vi hade ingen aning. 18 veckor ändå alltså. Jag har mest träffat hennes svenska man med barnen nere på stranden på sistone och har inte sett henne på länge, men ändå.

Så här ser det ut inne i kroppen enligt B.

Så här ser det ut inne i kroppen enligt B.

Jag sa typ ”Men du kunde ju messat eller något.” Och hon ba: ”Men det kändes liksom inte rätt att ta det på mess”. Fair enough. Och jag ”Jag borde messat och frågat.” Och hon ”Ja, CC, klart du borde messat och frågat om jag var gravid!” Ha ha! Glada nyheter ju, men jag kände mig verkligen som en dålig kompis. Jäkla Corona. Jäkla mig.

En liten, söt, cykel.

En liten, söt, cykel.

F7FE6354-7064-44F1-B82E-AD85164F1C32

Annars har vi mest spenderat dagen med att ringa till banken, conveyers, mortgage brokers och pratat med mäklare. Det verkar som att vi kommer att förlora huset då tre andra parter har bjudit redan och de är nära vårt max, alltmedan banken ska ha certifierade översättningar av våra svenska CSN-skulder och annat skit. Ja ja, det kanske inte är meningen att vi ska bo i ett sagodrömhus. Det vore ju alldeles för snällt av universum.

Och så kan vi ju inte ha det.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna