VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hus, jäkla hus.

Jag är så himla frustrerad. Jag tror att det kanske beror på att jag tar saker för personligt, men som vanligt med känslor så är det svårt att styra sig själv i någon annan riktning. Det kommer ju inifrån.

En son som dricker mjölk.

En son som dricker mjölk.

Vad jag syftar på är att vi var på tre visningar idag. De två första var okej hus men behövde renoveras och det kändes inte rätt i magen. Men så åkte vi till det tredje, det jag hittade i onsdags, och det är precis lika fint som man trodde. Trädgården är fantastisk och huset så himla mysigt. Men det var säkert 50 personer på visningen och de körde upp i den ena flashiga bilen efter den andra. En man hade kamera och gick och filmade åt någon annan, säkerligen någon investerare.

Hus, jäkla hus.

Hus, jäkla hus.

Det största problemet för mig är inte det självklara, att priset kommer att rinna iväg och att vi aldrig kommer att kunna bo där. Nä, problemet är känslan av att man alltid känner sig som en under dog. Nästan som att man inte har rätt att vara där för att man inte är flashig nog, rik nog eller redan har tre bilar och två hus. Känslan av att gå in på flygplanet och passera first class, vidare förbi business class och premium economy för att till sist hitta sin plats längst bak bredvid toaletten. Känslan att behöva gå längst ner i Titanic och bo bland råttorna.

Middag igår och middag idag.

Middag igår och middag idag.

03B2C779-BE7D-4399-921C-6D8E27BC824E

Jag är trött idag och därmed redan lite skör och jag har nästan känslan ”Det är ingen vits att ens börja leta hus, vi kommer aldrig att kunna få det vi gillar då det antingen är för dyrt eller för att någon annan alltid kan bjuda mer än oss.” Men jag vet ju att det bara är trams. Vi har dessutom precis börjat leta hus och vi har heller ingen brådska. Vårt hus kommer. Vår tid kommer. Jag behöver bara köpa mig en stor dos av tålamod tills dess. Och kanske självförtroende, verkar det som.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna