VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Oups.

Denna regniga morgon startade med att jag fortfarande inte hade fått mail av PM:en på översättningsjobbet, så det blev inget jobb idag. Oj vad synd. Nej, det var fantastiskt skönt faktiskt. Dock undrar jag ifall hans brist på svar beror på att jag frågade om högre ersättning. Oups.

Regn och rusk idag.

Regn och rusk idag.

{"cameraType":"Wide","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.10201282898453279,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Istället åkte jag och T iväg och träffade K och hennes två små pojkar på en privat husvisning i North Avoca klockan tio. Men denna var inte för oss utan för dem. De funderar på att köpa ett väldigt tråkigt hus på en väldigt bra adress och eftersom hennes kille är byggare ska han i så fall fixa till det. Så nu ville de höra lite om våra tankar. Det var riktigt roligt att vara med och prata och planera, så får vi se hur det blir med allt till slut.

Jag har aldrig sett en sådan klar och stor regnbåge som idag bakom vårt hus. Så häftigt!

Jag har aldrig sett en sådan klar och stor regnbåge som idag bakom vårt hus. Så häftigt!

18CA7E75-0189-4393-AACC-636394936A3D Efteråt tog T bilen tillbaka hem medan jag passade på att promenera en runda nu när North Avoca (sedan i måndags) ändå är mitt nya favoritställe att promenera i. Bara det att på vägen hem började regnet att ösa ner något otroligt. Så det var bara att ge upp och hänge sig åt det blöta och när jag kom hem skrattade T bara åt mig då jag såg ut som en dränkt råtta.

North Avoca och svart himmel.

North Avoca och svart himmel.

FF34B1D6-2378-4BF1-B18F-5B43352819C4 A79F81C6-C631-4493-A469-8DDD83F4F57C

Efter nudellunch och 1,5 timme läsandes bok och kollandes lite på telefonen var det redan dags att hämta B från skolan 2.55pm. Vart sjutton tar dagarna vägen? Jag lyckades gå dit och vi kom hem igen medan det var uppehåll i regnet, så det var ju skönt. Lite senare var det dags att gå tillbaka samma väg och hämta O, men denna gång var det T’s tur.

5681CBD2-9C6F-47F9-AAE9-B9353E2E3D13 CC7B939F-55CA-4F70-A1C4-BFAF996B3477

Banken kom inte tillbaka till oss angående lånelöftet idag tyvärr, men vi fick ett annat glatt besked. Så imorgon blir det två, kanske tre visningar så vi kan börja sätta fart i det här maskineriet så smått.

Äntligen är vår tid snart kommen. Känns dock som jag jinxar det nu, men folk köper hus hela tiden, varför skulle det inte gå för oss? 

Famous last words.

/CC

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna