VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FOMO på hög nivå.

En vanlig jobbdag idag som åtföljdes av samtal med banken om vårt lånelöfte.

Söt skolflicka med ny tröja...

Söt skolflicka med ny tröja…

Men det sjuka är att hon idag gav oss andra siffror än förra gången. Det vill säga sämre siffror, vilket skulle göra att vi inte ligger i den prisklass som vi tror längre. Det må ju vara så, men man måste fasen få rätt information så att man kan veta vad läget är och vad man håller på med. Nu har vi skrivit ett långt mail och ber henne klargöra saker så att det inte finns några risker för missförstånd.

...och utan ny tröja.

…och utan ny tröja.

Jag har också kommit till en ny, aldrig tidigare skådad nivå av FOMO i livet. Om jag köper detta huset så går jag ju miste om det andra. Denna har trädgård, den andra ligger vid vattnet. Denna har bra skolor i området, denna är nära till Sydney. Hur fasen ska man lyckas välja? Det blir väl den berömda magkänslan. Förutom den berömda plånboken dårå, som får bestämma.

Och så frukostdagboken.

Och så frukostdagboken.

Annars ligger jag i ett mindset som blandas mellan fredagskänsla och osäkerhet för om jag ska jobba med översättning imorgon. Han har nämligen inte kommit tillbaka till mig ännu med nya uppdrag. Men troligtvis blir det jobb. Jaja, vi ser. Det brukar vara roliga uppdrag hur som helst, även om jag i princip jobbar gratis.

Men nu kör vi ny serie. Den nya är säsong två av Innan vi dör. Synd bara att jag inte kommer ihåg ett skit av vad som hände i ettan. Det verkar som att det är något som de måste göra innan de dör.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna