VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kniven mot strupen.

Idag har det varit en sak efter en annan. Vi hade telefonmöte med banken och det tog två timmar(!) men gav väldigt mycket. Vi var tvungna att räkna på ett COVID-19 cenario och ett cenario med våra vanliga löner (när jag jobbar fulltid), kostnader och så vidare. Det var lite ett steg fram och två steg bak, men det löser sig. Måste bara ha tålamod och det är inte roligt.

Lilla O är glad som vanligt.

Lilla O är glad som vanligt.

24D1D69C-EA4E-4559-9D68-CB7443919D1F

När vi väl var klara samt hade ätit lite snacks var klockan halv ett och jag satte mig med min översättning. Den skulle lämnas in klockan sex och vid halv fem redan kände jag att det går inte, jag behöver mer tid och fick krypa till korset och emaila dem och fråga om förlängning.

B har ritat igen. Strösslet ser så gott ut!

B har ritat igen. Strösslet ser så gott ut!

Dels är det ju min första gång så jag har ingen aning om hur man ska planera och dels så var det hon som assignade ett uppdrag till mig. Jobbigt att erkänna sig besegrad, men när hon kom tillbaka och det var inga problem att skjuta upp delivery så kändes det väldigt skönt. Nu ska jag sitta på söndag så jag får klart båda videosarna. Hur som helst tycker jag att det är roligt, jag bara avskyr känslan av kniven mot strupen för hårt i sådana här fall.

Måste alltid ha en frukostbild.

Måste alltid ha en frukostbild. Med huvudvärkstabletter dagen till ära.

Apropå vapen och galenheter, vi tittade just klart på Exit. Vilken jäkla serie alltså, haha. En exakt avspegling av det liv jag lever.

Visst sörru.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna