VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Konstiga små.

Vilken deprimerande lördag idag.

Det har varit bra, men nu på eftermiddagen har jag fått en enorm dipp med huvudvärk. Den största boven är mitt eget fel, jag gick isäng halv ett inatt. Nummer två är att det vid fyratiden i eftermiddag började spöregna ute. Båda dessa faktorer påverkar mitt humör negativt. Bohoo, drama queen.

Frulle med färgglada servetter. Ingen aning vart de kommer ifrån.

Frulle med färgglada servetter. Ingen aning vart de kommer ifrån.

Imorse hade vi familjemys i sängen länge. Vi åt frukost ute och sedan fixade T bilen igen (fortfarande) i någon timme medan jag passade på att ta undan samt svängde ihop en sockerkaka med lime. Den blev fin. Och jag tänker än en gång att jag är så tacksam för min KitchenAid- bakmaskin där man bara stoppar i allt och slipper hålla på med elvisp och what not.

Baka kaka. Med lime.

Baka kaka. Med lime.

D14779B1-EF82-4437-9E1D-8F16626987AE 80B6B117-3B8F-4A3B-B4E9-FD0F13FE7D34

Vi har en plan med B och två av hennes vänner där de ska få prata på WhatsApp då och då eftersom de inte kan träffas i skolan eller på play dates. Idag började hon med sin kompis Giselle. De pratade och skrattade och lekte i 1,5 timme. Så himla kul!

Ibland måste man bara lägga sig ner lite.

Ibland måste man bara lägga sig ner lite.

Det största problemet med dagen blev nog när vi packade in oss i Coco och åkte till Copa för en promenad och att det sekunden vi gick ut till bilen började regna. Det vill säga, vi hade hållt oss inne hela dagen och när vi bespetsat oss på lite frisk luft så regnade det för mycket och var inte alls roligt. Dock fick vi komma oss till apoteket samt köpte en dagstidning till våra 80+ grannar som ringde i förmiddags och frågade om hjälp.

Just nu duschar mina skitungar i iskallt vatten igen och skrattar så de håller på att gå sönder. De kan omöjligt komma från min kropp, denna kropp som avskyr att frysa mer än allt annat. Konstiga små underbara barn.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna