VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uppochner.

Det är mycket snack om skola här just nu, men idag var nog sista dagen B gick på ett tag. På vägen dit imorse kom det ut en man på gatan och skulle ta in sin soptunna och han tittade på B med skoluniformen (sportuniformen idag) och sa ”Va, skickar ni fortfarande era barn till skolan?”. Han sade det lite anklagande. Alltså, det spelar verkligen ingen roll vad en okänd äldre man tycker om våra val, men det börjar överlag kännas konstigt att vår dotter är en av de bara 10% som är kvar i skolan.

Utelunch.

Utelunch.

B206609D-ED3C-4344-9D0F-F94EEB1B0E58

På dagis hade de varit fyra barn idag, så det passade bra att O fick följa med hem vid klockan tre när jag hämtade B efter skolan. Tills dess hade jag spenderat fyra timmar med att städa huset. Våttorka köket, dammtorka hela huset och sedan dammsuga. Nu är det bara toaletterna kvar och de får T ta imorgon.

Morgonmys.

Morgonmys.

Helgen är ganska oplanerad med tanke på alla planer man fått ställa in. Det känns inte riktigt som man vet vad man får göra eller inte, men det blir minst att åka ut till Copa, Avoca eller dylikt och hänga. Där kan man ändå hålla sitt avstånd.

Men nu är klockan halv elva, O har precis somnat i soffan bredvid mig och det är dags för T och mig att äta middag. Allt är lite uppochner just nu.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna