VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Luktar svett?

Jag kan inte påstå att jag är särskilt förvånad över att mina halva jobbdagar som borde vara 8.30-12.30 mer slutar vid 2.30pm. Visserligen började jag inte jobba ordentligt förrän kvart över nio, men ändå.  Så det var bara att äta lunch och sedan var skolan slut och mesta dagen var över.

Fin ritar fint.

Fin ritar fint.

Sedan gjorde jag misstaget att logga in på Centrelink för att kolla om vi är berättigade till arbetslöshetsbidrag nu när jag är nere på 50%. Det vara bara det att det var en evighetsansökan. Jag satt i två timmar och fyllde i varje liten detalj om hela våra liv och Hörnan och allt och ännu är jag inte klar. Så imorgon ska jag och T kolla igenom allt och sedan skicka in och det värsta är att jag tror att allt är i onödan. Jag tror inte vi får något bidrag, men hey, det var ju roligt att slösa timmar av livet på detta.

O och hans kära skoter.

O och hans kära skoter.

0A49572E-97CF-4E10-A051-D5771DCEC400 AD86A5C6-71AF-4688-B7F9-4057F96867D6

T har åkt och besiktigat bilen idag. Han har städat den invändigt och imorgon ska han tvätta den och ta bilder så att vi kanske kan sälja den innan precis alla är i karantän och ingen behöver bilar längre. Om det inte redan har kommit dit. Det var inte mycket folk ute i världen idag.

Nu vill jag helst titta klart på Fight Club, men borde gå och lägga mig. Brad ändå alltså. Vilken man. Jag läste för övrigt någon gång att han luktar svett. Vilken sak att skriva. Och vilken slutsats att dra. En gång är alltid? Och vilken sak för mig att komma ihåg alla dessa år senare.

I would do him.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna