VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En liten fis.

Idag var de bara nio stycken i B’s klass. När jag lämnade henne utanför skolan imorse såg jag endast fyra andra barn, plus två som kom ur skolbussen som brukar vara fullproppad. Gör vi fel som fortfarande låter henne gå i skolan?

Samtidigt har jag haft skrotmycket att göra på jobbet och jobbat utan paus. Hade barnen varit hemma hade det inte gått. Samma för T. Och det är inte direkt läge för att missköta sitt jobb när man redan hänger på en skör tråd.

Självklart hade vi tagit ut henne direkt ifall vi hade känt att det var risk för att hon skulle bli smittad. Men rekommendationen är fortfarande att skicka barnen till skolan ifall man ej kan ha dem hemma. Så, så får det vara.

Hur som helst så jobbar jag halvdag imorgon och sedan har jag ytterligare 4,5 dagars helg. Så på fredag och måndag kan vi börja prata allvarligt om ifall barnen ska gå till dagis och skola eller ej.

Det har varit en bra dag. Jag har fått mycket gjort igen och jag måste säga att jag koncentrerar mig bättre hemma. Särskilt skönt är det att jag inte behöver vara så strikt med gluten etc. när jag är hemma. En halvjobbigt IBS- mage orkar man med när det inte sitter andra människor vid skrivbordet bredvid. En liten fis skadar ingen då.

/CC

(Det funkar inte att lägga upp bilder idag. De kanske har fått Corona.)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna