VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobbig sits.

Det kanske inte var helt smart att boka en tid hos GPn och gå dit idag. Men det gjorde jag. Det satt stora röd- gula skyltar överallt och framför receptionsdisken var orangea koner med avspärrningstejp så att man inte skulle komma för nära. När jag skulle betala fick jag sträcka mig så långt att kortare människor inte skulle nått fram.

Strandkväll.

Strandkväll.

A13545E9-DF60-47FB-B11C-753504B22853

Jag gick därifrån med två olika sorters antibiotika för mina ögon och mitt dumma sår. Så nu får det bannemig vara nog med små jobbiga onödigheter rent fysiskt. Innan jag gick till doktorn hade jag hunnit lämna ungarna på dagis respektive skola, stått och pratat med typiska lediga mammor i gymkläder med mycket tid att vara engagerade i sina barns skolgång och att vara snygga och fräscha och rika. Jättetrevliga, men jag känner mig som the odd one out.

Jag hann också med en mango och passionsfrukt- smoothie efter doktorn.

Jag hann också med en mango och passionsfrukt- smoothie efter doktorn.

AD644B59-2F29-49E0-B57D-ACF301DAD0BD
Efter lämningen åkte jag till Erina Fair och köpte en liten lampa, växt och sittkudde till B’s nya skrivbord och stol. Sedan var jag tvungen att skynda till doktorn och när jag kom hem igen vid två så ringde de från skolan igen (andra gången på en vecka- pinsamt) om att B var i sick bay och behövde hämtas. Som hon i receptionen sa: I think this might be a case of iPad is more fun than school. Så givetvis fick hon inte titta på iPaden utan satt länge och ritade vid sitt nya skrivbord istället.

Nöjd och glad.

Nöjd och glad.

Eftersom det fortfarande var 35 grader ute vid femtiden ikväll, hämtade vi O och åkte ner till stranden. Vi badade alla fyra och det var fantastiskt skönt. Där nere träffade vi våra vänner av en slump, de som är svenska båda två. Mannens föräldrar har varit här i åtta veckor och nu har de just fått reda på att de inte kan komma hem till Belgrad utan får stanna här ett tag till. Usch, jobbig sits.

Som vanligt håller vi tummarna för att allt ska lösa sig snabbare än kvickt.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna