VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uråldrig.

Klockan fyra igår natt bestämde jag och T att jag behöver någonstans att sitta om det blir så att vi på mitt jobb ska börja jobba hemifrån snart. Nästa steg var då att bestämma att vi skulle köpa ett skrivbord till B, vilket vi länge tänkt göra ändå, och så kan jag sitta där ifall hemarbete blir aktuellt.

Ny skrivbordslösning för B.

Ny skrivbordslösning för B.

Vid halv fem hade vi hittat ett passande skrivbord och några timmar senare (vi fick båda lite mer sömn till slut) messade vi personen som sålde det begagnat och idag vid två åkte vi dit, till ett slags mansion faktiskt, och hämtade det. Gissa om B blev lycklig när hon kom hem! Vi hade inte sagt något, så det var totalt oväntat och så härligt att se hennes reaktion.

Hur coola är inte Aus’s vandrande pinnar? Stora och ser uråldriga ut.

Hur coola är inte Aus’s vandrande pinnar? Stora och ser uråldriga ut.

Jag jobbade imorse, halv nio till halv ett och det var galet mycket som vanligt och väldigt mycket tråkiga besked. Så därför piggades dagen upp av denna lilla shopping, den sista innan shoppingstoppför vår familj, och nu kanske man orkar lite till.

Middagen intogs utomhus i värmen.

Middagen intogs utomhus i värmen.

C6952180-C743-4A2C-A178-E77541332676

Klockan närmar sig elva och det har blivit lite väl sent med tanke på förra nattens sömnlöshet, men T och jag har suttit och gjort budget och räknat på framtiden som en betydligt fattigare familj.

Men det får gå det med.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna