VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Existensminimum.

Mycket jobb idag och igår, men jag har ändå a spring in my step. Har vi förresten någon motsvarighet till det uttrycket? Jag har fjädring i stegen, haha.

Trollet imorse...

Trollet imorse…

Okej, nu kom vi bort från ämnet. Jag vet inte vad det är, kanske att jag har sovit 7,5 timme två nätter i rad, kanske att solen har kommit tillbaka eller kanske att det väntas 26 grader imorgon och efter jag har gjort min halvdag så slutar jag klockan halv ett och har sedan 4,5 dagars helg. Det är ju under jobbiga omständigheter (läs: existensminimum-varning), men man får väl vara lite glad nu när man bara är på stupets kant och inte ännu börjat falla.

Och så lite mindre nyvaken.

Och så lite mindre nyvaken på dagis. Konstnärsgenen har han från mig. 

BC60B032-CDC9-4C03-BCC4-244B22AC7AD6

Vi får se vad helgen har att erbjuda samt ifall jag har ett jobb att komma tillbaka till nästa vecka, men den som lever får se. Kanske lite väl magstarkt uttryck i dessa tider, men jag gillar starka magar.

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 18 mars, 2020 on 19:44 Svara

    ”Alla har sitt”, som man brukar säga? Fick tag på toapapper idag, efter dagar av tomma hyllor. Jag skulle, till skillnad mot många, kunna få jobba dygnet runt.. Hemska tider. En gumma på jobbet sa att det känns som när det var krig? Besöksförbud och ”rumsarrest” pga förkylningar som går runt. Vi har konstaterad smitta på ett äldreboende, en avliden.. Allt är knas, en dag i taget❤️

    • sydneymamman 19 mars, 2020 on 13:03 Svara

      Precis så- Allt är knas, en dag i taget.
      Viktigt och svårt jobb ni har med de äldre i dessa tider. Usch, nu får det vara nog! Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna