VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Felkonstruerat.

Idag efter jobbet åkte jag och hämtade B hos en kompis eftersom hon varit på play date efter det att skolan slutat för dagen. Kompisen bodde i ett gult hus (jag älskar gula hus av någon anledning), roligt nog mittemot det hus vi stod parkerade utanför i tio minuter i lördags för att titta på utifrån eftersom det var till salu, och glada barn sprang omkring in och ut ur husen.

Är så trött på mina gamla kläder. Alltid samma, dag efter dag.

Är så trött på mina gamla kläder. Alltid samma, dag efter dag.

Det var så idylliskt och jag blev varm i hjärtat för detta är ju precis en av de stora anledningarna till att vi har flyttat hit till ’burbsen. I byggnaden i Bronte var grannarna jättebra, men av sex lägenheter var vi de enda som hade barn. Här där vi bor nu har vi också fantastiska grannar, men ingen av dem är under 65. Så det är bara skönt ibland att få bekräftat att det finns här också, inte bara i Sverige. Den där gemenskapen och grannsämjan som vi inte riktigt haft i den anonyma storstaden. Sedan om vi lyckas köpa vårt kommande hus på en familjegata återstår att se.

I övrigt har jag haft jobbigt med min IBS i veckan och även idag. Att sitta på ett litet kontor i åtta timmar med kramp i en uppblåst och jobbig mage är vidrigt. Sådana gånger önskar jag att jag hade ett mer flexibelt jobb och bara kunde välja att jobba hemifrån sådana dagar. Nu är det bara att bita ihop och hoppas att morgondagen blir bättre.

Förresten, vad är det för fel på 2020 egentligen? Det måste vara felkonstruerat.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna