VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte optimalt.

Det har varit en bra dag idag. Det går upp och ner och varje dag är som att dra en lott just nu. Man vet inte vad man får.

De har en väldigt fin trädgård på After School Care.

De har en väldigt fin trädgård på After School Care, tycker B.

Jobbet var helt okej. Vi håller på att byta till ett nytt datorsystem och vi stöter på det ena problemet efter det andra, men det är också ganska roligt att försöka lösa de problem som uppkommer. Vi fick lite regn, men mest sol och det hjälper ju också en vanlig onsdag.

B undrar varför vi inte kan ha en sådan trädgård hemma. När vi köpt vårt hus, sa jag. Det är en jäkla massa löften hon har att casha in när vi köpt vårt hus.

B undrar varför vi inte kan ha en sådan trädgård hemma. När vi köpt vårt hus, sa jag. Det är en jäkla massa löften hon har att casha in när vi köpt vårt hus.

Dessutom var hämtningen av barnen bättre idag än igår. B var mitt i att välja lag till spökboll. En av lärarna hade valt henne att välja ett lag och en äldre flicka att välja motståndarlaget. Dock hade de inte berättat hur man faktiskt ska spela, så B och en del andra av de yngre barnen bara slängde bollen till varandra och försökte fånga den. Hur som helst var de väldigt söta.

Jag åt sushi till lunch. Och så tog jag denna bilden. Ingen vet riktigt varför. Men sushin var god.

Jag åt sushi till lunch. Och så tog jag denna bilden. Ingen vet riktigt varför. Men sushin var god. Glömde ta pinnar så fick äta med gaffel. Inte optimalt.

Idag fick vi också mer info om svenska skolan som har lektioner i två timmar varje måndag klockan fyra. Tidigare har det låtit som att man behöver ha fyllt sex år innan man börjar, men nu verkar det som att det går bra att börja det år som man fyller sex. Så nu har vi skickat in en ansökan online för B och så får T köra henne till den skolan i Erina på måndagar. Läraren är en vi känner från svenskgruppen, så det är extra roligt.

Nu är jag skithungrig och väntar på maten som är kvar i ugnen fast klockan är nio. Det blir nog ett avsnitt av Fartblinda ikväll också. En onsdag som borde varit torsdag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna