VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gilla läget.

Idag var första dagen på nära två veckor som jag kom hem från jobbet i tid, hade energi kvar till barnen, och sedan, kunde ha lite egentid med min färska Lantliv som kommit i postlådan. Ja, om man prenumererar på samma tidning där hemma så fick man den säkerligen för fleeera dagar sedan, men jag känner mig ändå så himla tacksam för att jag får en liten mysig del av Sverige hem i brevlådan här borta på andra sidan klotet. Fast nu har jag nog dessvärre bara ett nummer kvar så det är dags att förnya prenumerationen.

Speglar verkligheten ganska bra. Varför måste alltid ungarna peta i näsan? Fast det är ju faktiskt ganska gött att peta i näsan ibland får man ju ändå säga.

Speglar verkligheten ganska bra. Varför måste alltid ungarna peta i näsan? Fast det är ju faktiskt ganska gött att peta i näsan ibland får man ju ändå säga.

Hur som helst så sitter jag här med en kopp kvällste, choklad och lakrits och bläddrar i tidningen med Married at First Sight i bakgrunden (av okänd anledning). T har åkt till gymmet och kidsen sover för tillfället i alla fall. Om gårdagsnatten är något att gå efter så kommer de vakna inatt igen vid tretiden och vilja ha en midnight feast. Vi får se.

Kvällens upplägg. Jag njuter.

Kvällens upplägg. Jag njuter.

Men jag har haft en bra dag, är vid gott mod och har inget direkt att klaga på. Jag höll till och med humöret uppe när ungarna skulle duscha och jag drog av Os blöja utan att titta och det bara ramlade ut en massa bajskorvar över mina händer och ut på golvet. Det är så intressant hur dagarna kan kännas så olika fastän de är efter varandra. Och vad är det som gör ett bra humör egentligen? Önskar man hade receptet och kunde ha en bra dag varje dag. Men som bekant funkar det ju inte så så det är bara att gilla läget.

Och precis nu kom det en mygga och susar runt mina öron. Tur att man är på glatt humör!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna