VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte ens synd om honom.

Jag har haft egenkväll ikväll och har just kommit hem och varvat ner lite.

Jag idag.

Jag idag.

Direkt efter jobbet åkte jag till Erina Fair och köpte lite grejer som vi behöver, nytt French Earl Grey te från T2, ny mascara och löspuder till mig och så råkade jag köpa ett par shorts till O och en baddräkt till B. Jag var för övrigt inne på simskolan snett över gatan från jobbet idag och frågade om tider för att lära B simma. Ska tillbaka imorgon, men det verkar som att det blir söndagmornar som blir the lucky days eftersom de inte har något på kvällarna för tillfället. Spelar ingen roll för mig för jag skyr simhallar som pesten, det blir T’s uppgift. Han gillar det, så det är inte ens synd om honom.

Random bild från inredningsaffär. Jag köpte en skylt där det står ”Please remove shoes” (Aussies har skor inomhus) och hängde upp i hallen, men T tycker det är rude.

Random bild från inredningsaffär. Jag köpte inte dessa, men en skylt där det står ”Please remove shoes” (Aussies har skor inomhus) och hängde upp i hallen, men T tycker det är rude. Får se om den tas ner eller ej.

Hur som helst gick jag på Sushi Train efter min lilla shopping, så glad att jag hittat ett riktigt gott sushiställe! Efter att ha dragit i mig fem tallrikar sushi (10 bitar som var mums) gick jag till biografen och köpte en biljett till Little Women samt M&Ms. Little Women var en film som jag kommer ihåg att jag tyckte väldigt mycket om när jag såg den för en massa år sedan. Så även nu. Den var fin och bra och känslosam och perfekt för en dag som denna.

Ovärdig bild från egentid och godsaker.

Ovärdig bild från egentid och godsaker.

Men nu ska denna torsdag avslutas med en lång och djup sömn (haha, säkert) och så kör vi fredag imorgon. Jippi!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna