VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bonnabränna.

Idag var det en ganska måndagig måndag, men inte helt skit ändå.

Vissa dagar hinner man med två outfits.

Vissa dagar hinner man med två outfits. Och en bonnabränna.

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.01913805405167146,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Jobb som vanligt såklart, men jag hade också en mysig lunch där jag satt i skuggan bak i trädgården och läste bok. Sedan ringde jag till after school care, för vi har ju minst sagt ett litet bekymmer eftersom B kommer att sluta klockan tre på dagarna och after school care tydligen är fullt. Vad ska man göra när man är två föräldrar som jobbar heltid? Jag hoppas fortfarande på ett mirakel och stoppar huvudet i sanden tills miraklet behagar visa sig. Men jag ska i alla fall ringa tillbaka senare i veckan och det kändes lite tillfredsställande att jag i alla fall fick tag i dem och fick vädra våra tankar.

Terrigal är inget Bronte, men fint ändå.

Terrigal är inget Bronte, men fint ändå.

C5E1CBC5-4BA9-4EF1-9229-EAD03CEFF01F 8DF559AE-470E-458C-A7CB-0EA4353C3B4E 7163F15E-F949-4ED1-8861-BF0853CCB390

När jag kom hem skulle jag gå på gymmet. Men vissa dagar bara går det inte. Det var så fint ute och jag orkade bara inte lyfta vikter idag, så jag gick på en entimmes promenad vid stranden och sedan upp i husområden istället. Det passade mitt humör mycket bättre just idag, så det var ju bra. Man ska tydligen lyssna på sig själv och sin kropp säger de som vet. Medan andra som vet säger att man ska gå till gymmet no matter what. Well, well, det är nog bäst att inte tänka så mycket på vad alla andra säger.

Det gula lilla skjulet på vår parallellgata är till salu för ungefär 4,5 miljoner. Rimligt.

Det gula lilla skjulet på vår parallellgata är till salu för ungefär 4,5 miljoner. Rimligt.

8A5159FA-943D-4888-8678-DC22CD2804C5 F6FCD12B-FCAA-4C11-A2BE-FFFCE88DDAC2

Vår serie nu är en dansk en, läskig som sjutton och heter Darkness: Those Who Kill. Fy fäen, jag är inte så lättskrämd av mig, men den går liksom in i kroppen på en. Mycket sevärd alltså. Dock inte när man är ensam hemma.

Det hade varit väldigt dumt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna