VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vemod.

Klockan tio imorse hade vi bokat playdate med L från B’s dagis. Vi skulle träffas på stora lekplatsen här borta, så jag och barnen vandrade bort i värmen efter frukost och mötte upp dem. Lekparken är väldigt populär och vi träffade även en annan liten tjej från dagis samt hennes föräldrar, så det blev mycket snack medan ungarna sprang runt som Duracellkaniner.

Morgon här hos denna gamla djurklädda Malliskärring.

Morgon här hos denna gamla djurklädda Malliskärring.

65BDF065-9BB0-4D3F-A96B-D779477BCA1A

På vägen hem ringde jag T med tanken att han kunde förbereda lunch till oss alla eftersom O var så trött och snabbt behövde äta innan vilan. Bara det att T inte alls var hemma utan hade tagit en lång löprunda på stranden. Fyyy vilket fusk! Närå, men jag och ungarna började steka korv när vi kom hem. De stod på var sin sida om mig vid spisen för att stjälpa till och det var alldeles lagom irriterande tills O såklart ramlade av stolen och for med huvudet före ner i stengolvet. Varför är det alltid huvudet?!

Lekplatsens båt.

Lekplatsens båt.

Han verkade i alla fall okej efter lite ice pack på pannan. En vila senare åkte vi till Bateau Bay (där jag var på middag igår) och rekade lite bland hus som var till salu. Det var ärligt talat väldigt sorgligt och kändes inte alls som något ställe man ville bo just då. Men skit samma, vi hittar vårt när det är dags. Dock var vi vuxna idag och sade nej till hyreshuset vi tittade på igår. Vi bara känner att det är för mycket just nu och vi måste lugna ner oss och tänka efter innan vi hoppar huvudet först in i något nytt. För sådant hjälper inte ice packs.

08FB84E9-8271-4E9A-9A73-E87B1BEE6C18

Vi körde grillmiddag på uteplatsen ikväll och så tittade vi på den danska serien Darkness: Those who kill och den är fasen ganska jäkla obehaglig alltså. Men ändå gött att få hoppa in i lite Scandi Noir- vemod igen. För vemod har man ju inte nog av. Visst.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna