VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pretty Please.

Idag har det hänt grejer!

Klockan är tolv och jag har just (förutom devourandet av en räkmacka när jag kom innanför dörren) kommit hem från Bateau Bay där en i svenskgruppen hade middag.  Det var precis lika gott, mysigt och trevligt som vanligt. Vi var kanske tolv stycken och det var en ganska lugn grupp som bara hängde och snackade och hade det gött. Jättemysigt!

Idag fixade morsan till sig lite och träffade svenskgruppen. Väldigt najs.

Idag fixade morsan till sig lite och träffade svenskgruppen. Väldigt najs.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.026601509251866773,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Jag älskar att K introducerade oss till denna grupp för det är så himla mycket lättare att känna sig hemma här uppe där allt är annorlunda mot det livet vi levt de senaste åtta åren, när man har härliga svenskar runt sig. Och vi är inte typen som hoppar på en grupp på Facebook. Jätteglad över alla dessa tillfälligheter.

Och så var det det där med huset.

Hyra nytt hus eller inte hyra nytt hus, det är frågan.

Hyra nytt hus eller inte hyra nytt hus, det är frågan.

30B6A87C-88B1-45EB-B7B5-BCAD2A78DE33

Jag och kidsen åkte på visning imorse, T var fortfarande i Sydney, och det var fint. Det hade trädgård, endast ett plan och fyra sovrum. Det kändes som ett riktigt hus och jag blir knollrig! För det är dyrt. Dessutom får vi då flytta ifrån närheten till skola och Terrigal by med caféer, gymmet etc. Det är ju fortfarande inte långt, men man kommer alltid att få köra, dock bara en fem- tio minuter. Jag skriver för- och emotlistor i mitt huvud, men kan inte bestämma mig.

FFF3AF53-C774-4F69-94CB-E123B8CE1271 67E00243-0C4B-44B7-9CD0-DA560EB75E75

Är det detta som är vårt hus? Kan jag inte bara få se in i framtiden lite så att jag vet vad vi ska välja?

Pretty Please.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna