VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte så svårt?

Våra Seattlevänner bestämde sig för att stanna här uppe på kusten en natt till. Så det var ju roligt. För alla andra. För varannan tisdag på jobbet jobbar jag länge och såklart var det en sådan dag idag. Jag har jobbat från åtta till åtta medan T hämtade kidsen tidigare från dagis och åkte med gänget till stranden i Killcare. Nu verkar de vara i Ettalong och käka pizza fastän klockan är nio. Trötta ungar imorgon… Men det får det vara värt.

När man hellre vill krypa ner.

När man hellre vill krypa ner.

58E4A24A-BC38-4CC9-A59E-8E04288D0100 Det roliga var dock att det ett tag var bestämt att de skulle gå ner på stranden i Terrigal. Så T sa att de kunde droppa förbi här först så kunde alla gå ner tillsammans. Bara det att så blev det inte och T beklagade sig över att han hunnit städa hela huset för att det skulle vara presentabelt. Jättesynd. Verkligen. Var jättejobbigt när jag kom hem och det var rent och ordning överallt.

Vackert om det inte vore så sorgligt.

Vackert om det inte vore så sorgligt.

Så nu sitter jag här själv, i ett nystädat hus och tittar på Opal Hunters i Outback Australia. Fascinerande. Älskar att vara själv!

Fast kanske borde man leta lite Opaler? Borde ju inte vara så svårt. Nål i höstack bara.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna