VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite full.

Jag är lite full.

Jag har just kommit hem från våran julfest med jobbet och det blev lite vin och drinkar och nu är jag lite snurrig här hemma i sängen.

Jag idag.

Jag idag.

Det började klockan tolv då vi körde julklappsleken på kontoret. Beloppsgränsen var $10 och det var fight om särskilt tre av presenterna, en av dem var en nome och den fick jag till sist med mig hem. Den bor nu på framsidan och kidsen hade tydligen blivit överlyckliga när de kom hem. Fast det visste inte jag, för då satt jag på en restaurang här i Terrigal och åt glutenfria tapas och pizza. Gott var det och mycket trevligt.

Herr Nome vaktar huset.

Herr Nome vaktar huset.

Efter ett tag började en efter en droppa av och kvar var bara oss sju tjejer. Vi beställde in fler drinkar och lekte ”shag, marry or kill” och det blev minst sagt underhållande. Efter ett tag till på restaurangen gick vi vidare till en stor pub här borta och körde vidare. Några av tjejerna spelade biljard och döm om allas vår förvåning när en av tjejerna bara körde på och visade sig vara riktigt jäkla duktig. Hennes pappa hade varit någon slags national champion, så det var inte dåligt alls. När det sedan kom ett gäng killar och hon spöade skiten ur dem också var kvällen gjord.

Spola till nio timmar senare och det har fyllts på med flera drinkar i denna kropp, flera skratt och,  antagligen, flera långa minuter bakfylla.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna