VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad händer?

Min kropp gav precis upp.

Jag var på gymmet och det hade väl inte precis gått skitbra, men jag hade i alla fall fått till en timme av träning och stretch när jag blev yr och kände att det inte var som det skulle. Jag packade ihop och gick hem där jag nu ligger slängd på sängen och vet inte riktigt vad det är med mig.

Kidsen hade mysigt imorse.

Kidsen hade mysigt imorse.

Jag antar att helgens bravader, det faktum att jag inte har hunnit vila (eftersom jag ju just var borta med jobbet hela helgen), jobbandet av extra lång dag igår samt de sena kvällarna på sistone har samlat ihop sig och sprängts. Min kropp är ganska känslig. Jag tror att det började eskalera runt 2008/2009 när jag i princip gick in i väggen, men inte gjorde någonting åt det och bara körde på ända tills vi sket i allt och flyttade till Aussieland.  Sedan dess är det precis som att så fort jag pushar så får jag tillbaka med yrsel, trötthet och illamående.

Inte så rökigt idag, men dock grått och trist.

Inte så rökigt idag, men dock grått och trist.

Det är bara två dagar kvar på jobbet, så det är bara att bita ihop, men det är så mycket kvar att göra att jag egentligen skulle behöva en hel vecka. Dessutom lämnar vi kontoret vid klockan ett på fredag för att komma hit till Terrigal och äta lunch tillsammans, för att sedan gå vidare till en bar eller två.

Jag idag, inte helt som jag borde.

Jag idag, inte helt som jag borde.

C0AE70D1-63AF-4C22-B667-4F8B3E865560

Tyvärr så äter man inte riktigt julbord på samma sätt som hemma, men lite lunch och någon drink blir bra det med.

Jag ska bara komma på rätt köl först.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna