VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lajvet alltså.

Idag köpte T och barnen en julgran.
Vi har inte hunnit klä den ännu, den står på uteplatsen, men det börjar ändå likna jul litegrann kanske… typ. Det är ju det här med värmen alltså, trots att det gått nio jular så blir det aldrig samma stämning mitt i sommaren som hemma i snön. Jaja, you win some, you lose some.

Det ser ju romantiskt ut, men det har knappt gått att andas idag.

Det ser ju romantiskt ut, men det har knappt gått att andas idag.

DEC4E589-D75D-485F-A622-908CDE819E68
Det är bara tre dagar kvar på jobbet, men jag har så mycket att göra att jag inte ens orkar tänka på vart jag ska börja, hur och när. Det är väl alltid lite så precis innan semestern, men på något sätt brukar man ju lyckas få till det. Förhoppningsvis så även denna gång.

Hej idag.

Hej idag.

Jag försöker njuta, det bästa är ju när man fortfarande har allt framför sig, men mest känner jag mig vara stressad över allt som ska hinnas med hemma och på jobbet, eldar som brinner, pengar som inte räcker till.

Lajvet alltså. Allt som vanligt.
Merry Christmas och så.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna