VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Such is livet.

Jag var på gymmet och höll på att fixa min telefon färdig för att sätta i hållaren på armen inför träningen. Jag satte på en låt som jag pausade och så slog jag över från ljudlös till ljud och stoppade ner telefonen i armgrejen. Bara det att jag tydligen lyckades komma åt Play-knappen för helt plötsligt så dånade det ut: “I got big booty bitches, big booty bitches…”

Morgonbestyr.

Morgonbestyr.

Jag fick såklart panik och försökte göra allt för att stänga av, men telefonen hade låst sig. Till slut fick jag tyst på den och tittade mig lite runtomkring och såg att killen närmast stod och log. Alltså, den låten just då? Jag slutar aldrig att förvåna mig själv med hur jag hamnar i olika knipor.

Lunch och träningsredo.

Lunch och träningsredo.

7B9FD311-956D-4B33-AD13-8E24E3263460

354B2206-4802-48AD-8B60-26DF302B8DEA

Annars har det varit en ganska vardaglig dag där jag har lite vargtimmen eftersom jag kände att jag var lite korkad under dagen. Ställde någon dum fråga, sa någon onödig kommentar etc. Sådant som jag är säker på att ingen annan tänkte på, det var liksom inget speciellt, bara den känslan man får ibland när man blir så trött på sig själv. Därav var det en toppenidé att gå till gymmet just idag för att träna av sig. Men det fuckade jag ju också upp.

Ja ja, such is livet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna