VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Självömkan.

Jag är fortfarande i mitt lilla low- förkylnings-vinterfeelingsmood. Det hjälper inte med min ögoninflammation heller. Fast precis nu började en dokumentär om en man i Las Vegas som har en sjukdom så han har världens största testiklar. Så då känner jag att mina problem är ganska små ändå. Det är bara att lyfta upp sig själv ur sin självömkan.

Hej varm dag.

Hej varm dag.

4D01DEBF-B6E2-4C06-B37D-80606DE88B81

B var tillbaka i skolan idag. T droppade henne då de ej hade något möte för föräldrarna denna gång. Hon tyckte det var lika roligt idag så det känns verkligen jättebra. Och imorgon är det Halloween. Bara det att det skulle bli min ensamkväll i Erina Fair för att göra lite shopping och grejer eftersom T åker iväg till Singapore nästa vecka. Men då ska T, ungarna och en annan familj åka till en gata där husen gått tillsammans och alla har trick or treating och då  känner jag lite FOMO om jag ej följer med. Vi får se. Man kan inte både ha kakan…

Min favoritlunch från grannstället.

Min favoritlunch från grannstället.

41D99708-6D7D-45F5-8F69-916896F3E608
Hur som helst har vi precis fått ett paket av mamma och pappa med massa presenter till O’s födelsedag och båda ungarnas julklappar. Och då skickade de även med en Lantlivtidning med mitt favorithus/trädgård (Victoria Skoglund), vilken jag sitter och läser med en gigantisk pung i ögonvrån.

Mysig tidning med fint hus.

Mysig tidning med fint hus.

Men nu får det vara nog av självömkan och jättepungar. Nu blir det natta.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna