VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sensuell?

När jag var på gymmet ikväll så fångade en tjej min blick. Hon lade sig på bänken i leg curl-maskinen och var liksom så sensuell när hon gjorde det. Det fick mig att tänka på att killar kanske tittar och tänker på sådant. Så när jag senare skulle använda samma maskin och lade mig ner på mage så blev jag liksom så medveten om vad jag gjorde så att det blev jättekonstigt. Allt annat än sensuellt alltså och jag skrattade för mig själv och undrade vad jag höll på med. Och helt i onödan eftersom det säkert inte var en enda jäkel som tittade. De saker man får för sig ibland alltså, jag orkar inte.

Havet låg kvar idag med.

Havet låg kvar idag med.

Hur som helst var det såklart skönt att träna. Sällan man känner annorlunda ju, även om det var trögt i början. Jag börjar försöka bygga upp min kropp och framförallt core igen efter graviditet och operation och idag gjorde jag deadlifts (marklyft, tror jag på svenska). Jag körde lugnt och med låga vikter, men kommer ändå inte kunna böja mig ner för att sitta på toan imorgon och ännu mindre på fredag. Men så värt! Får väl stå upp och kissa då.

Gymhissselfie. Och så ett litet kort som B fick när hon lagt en låtsastand under kudden för tooth fairyn.

Gymhissselfie. Och så ett litet kort som B fick när hon lagt en låtsastand under kudden för tooth fairyn. Hon tyckte att det var konstigt att fairyn har samma färger på pennorna som hon har, hrmmm.  

5EC023FC-E343-4566-8D81-6F24A4ABB815

Dessutom verkar det som att vi har köpt en bil idag. En vit Mazda CX-5 (tror jag det heter) från 2012 och det var en dealer som har den. Vi skulle få ett lägre pris för de trodde inte att de hade fått loggboken med bilen, men efter en timme ringde de och sa att de hade hittat den. Men vi sa att vi inte kan betala mer än vad vi bjudit, $13,5k så det ska vi få den för ändå. Dock har vi inte sett den eller kört den, så vi får hoppas att den är så bra som den verkar. På fredag åker T och tittar och då får vi se. Spännande!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna