VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Va? Vänta?!

Ok, så det blev en Peugeot 207 till slut. Hoppas vi, för vi hämtar den inte förrän imorgon. Hon kan ju ha grundlurat oss. Tiidan ville inte gå ner i pris, så då struntade vi i det och kör med denna istället. Blir säkerligen bra. Hoppas vi! Snälla, söta bil, ha inga dolda fel.

Så här ser $5,000 ut. Bye bye, I will miss you.

Så här ser $5,000 ut. Bye bye, I will miss you.

Idag har vi åkt runt för att fixa än det ena, än det andra. Först åkte vi för att köpa två till bilbarnstolar. Vi vill inte hålla på att byta fram och tillbaka mellan bilarna, så nu fick B två stycken nya (booster seats, sådana som större barn har) och så får O ta sin egen i ena bilen och hennes gamla i den andra. Lite väl dyrt, men säkerhet kan man inte riktigt snåla på.

Har jag nämnt att jag älskar kaktusar? Funderar på att önska en sådan här läckerhet i födelsedagspresent i november.

Har jag nämnt att jag älskar kaktusar? Funderar på att önska en sådan här läckerhet i födelsedagspresent i november.

39406985-0A23-4CA9-8464-EA8739CC7A2F

Därifrån åkte vi till ett plant nursery och köpte en Monstera för att byta ut växten i en kruka i vardagsrummet där vi lyckats ha ihjäl en annan sort. Och sedan blev det till Erina Fair som vanligt på en söndag. Här köpte vi, förutom mat, några nya klänningar och kjolar till B plus att vi droppade in så att hon fick klippa sig också. Det har hon bara gjort en gång tidigare i sitt liv så det var dags nu. Hon satt snällt och fint och fick en klubba som beröm. Varför får jag aldrig en klubba när jag varit duktig? Eller ett glas vin eller en tusing?

Va? Vänta?! Jul?

Va? Vänta?! Jul?

B6644557-6A7E-4CEF-B6B0-0233629A915B

Ikväll lagade vi storkok och snackade med syrran och kusinerna. Och så var det måndag igen. Groundhog Day.

Groundhog life.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna