VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jäkla människor!

Det har varit en superlång dag och vi har nog spenderat över sex timmar i bilen.

Förarna blir bara yngre och yngre.

Förarna blir bara yngre och yngre nu för tiden. (Detta är vår vanliga bil).

Morgonen var härlig som vanligt, vi hade myshög i sängen, åt god frukost med avokado och mango och skrattade och kivades. Halv elva åkte vi för att titta på en Peugeot i Ettalong, tjugofem minuter härifrån. Den var i väldigt fint skick och vi hade i princip bestämt oss för att köpa den…tills vi åkte till Sydney för att titta på en Nissan Tiida (Pulsar i andra länder, tror jag?). Den var större och mer rymlig, stabilare och bra på många sätt. Så nu har vi skickat ett mess till ägaren och ska se om hon går med på vårt lägre pris. Gör hon inte det (troligtvis inte) så bjuder vi på Peugeot:en. Hur som helst har vi förhoppningsvis en bil innan helgen är slut. Gah, att detta har tagit så mycket mer tid och arbete än man någonsin kunnat tro. Och än har vi inte bilen.

En utav två lekplatser vi besökt idag för att försöka muta kidsen till mer tid i bilen.

En utav två lekplatser vi besökt idag för att försöka muta kidsen till mer tid i bilen. Dessa studsmattor är sjukt roliga. Det tyckte dock inte mitt pelvic floor. 

Vi skulle titta på en tredje bil också, en annan Tiida och vi messade ägaren och frågade om det var okej att träffas tjugo minuter tidigare eftersom vi redan var i trakterna. Han sa att det gick bra och att han skulle skicka sin adress. Vi väntade tio minuter, tjugo minuter och till slut hade det gått tjugo minuter efter vår originaltid och då gav vi upp. Jäkla människor alltså! Tur att vi hade två bilar att titta på nere i city idag för det hade varit jäkligt surt att ha åkt hela vägen ner och inte fått titta på en enda. Jag skulle aldrig någonsin bara skita i att messa någon tillbaka i en sådan situation. Han visste i och för sig inte att vi satt där (var på en lekplats en stund också) med hungriga och uttråkade barn, men man får ju ha lite respekt för andra människor och deras tid.

Det började med att T ritade en teckning av B som bajsade på golvet (av ingen anledning alls). Det slutade med att B ritade denna tillbaka och hela familjen dansade och sjöng ”Pappa bajsar på golvet!” Jag känner att epiteten ”Mogen” och ”Vis” stämmer bra in på mig och T.

Det började med att T ritade en teckning av B som bajsar på golvet (av ingen anledning alls). Det slutade med att B ritade denna tillbaka och hela familjen dansade och sjöng ”Pappa bajsar på golvet!” Jag känner att epiteten ”Mogen” och ”Vis” stämmer bra in på mig och T.

Roligt var annars att vi körde förbi en cabriolet varpå B utbrast ”Stackars henne, hennes bil har gått sönder!” Haha, så söt! Så vi förklarade att den skall se ut så och hon undrade bekymrat vad man gör om det börjar regna. Barn är ju för jäkla härliga. Och skitjobbiga. Och härliga.

Vi har nu ätit lakritspingviner och tittat på ännu ett avsnitt av Blacklist. Vi är nog på avsnitt 40+ (ändå bara säsong två tror jag) och vi gillar den fortfarande. Det händer inte ofta.

Nu ska jag gå och lägga mig och hålla tummar för att bilproblemen löser sig tills imorgon. Blir bra det.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna