VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inget mer att ge.

Jag har inget mer i mig idag. Är helt slut, utmattad, en blöt trasa.

Jag har precis brottats med övertrött O och i princip försökta hålla honom fast för att duscha honom i full panik (hans alltså), skrikandes och sparkandes. Vi kom ut ur duschen och jag var nog blötare än vad han var med glasögonen på sned och humöret i botten. Skitungar alltså.

Lycklig B fick post av våra kompisar som flyttat till Seattle.

Lycklig B fick post av våra kompisar som flyttat till Seattle.

Och sedan är det detta med bil/ar. Nu är vi inne på att köpa två bilar för att få mer frihet och flexibilitet i livet. Men den lite äldre och billigare bil vi tänkt köpa visar sig ändå svår eftersom att det i princip inte finns någonting under 35tusen. Och så får man helt tänka om, för vissa av de Europeiska märkena vi är vana vid hemma blir för dyra här om de behöver repareras. Det är dyrt med reservdelar. Och på en gammal bil så kommer reparationer säkerligen behövas. Så vi vet helt enkelt inte vart vi ska börja och hur vi ska göra.

Hur som helst så kommer denna helgen väldigt lägligt och jag längtar till lite lugn och ro!

Forgot that I have kids.

/CC


Kommentarer


  1. cecilia 19 september, 2019 on 22:38 Svara

    Samma situation var det för oss här i USA. Vi köpte två bilar av märket Jeep som inte är särskilt kul alls egentligen men helt affordable och som du säger just när man köper andrahand så är det ju jättebra om det inte är dyrt vid reparationer. Man får ta seden dit man… bla bla. Tack för bra blogg!

    • sydneymamman 20 september, 2019 on 15:22 Svara

      Men visst är det så! Dock känns just Jeep väldigt roligt just nu när vi sitter och tittar på australiensiska märket Holden. Fy! Men det viktiga är ju just att göra livet lite smidigare. Så kan man ju byta upp sig senare när man har råd och vet mer om situationen man är i.
      Vart i USA bor ni om man får fråga?
      Tack för snälla ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna