VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vändningar.

Nej, jag vann inte $80,000 imorse.

Det var ingen som ringde mig och jag blev väldigt förnärmad och besviken. Jag tycker liksom att jag förtjänar att vinna. Och det är väl så lotterier funkar, va?

(Bild från T)

Bilder från Sverige i somras. Som vanligt när bilderna är proffsiga är det min T som kan ta äran.

Så istället för att ha vunnit storvinsten och ha en fabulös dag, gick jag till jobbet på en helt vanlig dag. Fast ändå inte. För när jag kom dit kommer chefen in och säger ”Det här med att ni inte skulle bli granskade av vår internrevisor, det var bara en vit lögn. Ni är två stycken som faktiskt ska få sitta med revisorn nu, A och CC.” Men OK. Jaha. Jag ska alltså helt plötsligt bli ”intervjuad” om våra policies, vår organisation och så vidare. Det var bara att gilla läget. Som tur var gick det bra. Killen som höll i det hela var kunnig och snäll och vi hade ett bra snack där jag också lärde mig en hel del.

EA7713BB-6258-4D34-9849-ABED3448429A

Nu ikväll har vi kollat på bilar igen. Vi håller på fram och tillbaka med olika modeller, prisklasser och diverse och försöker komma fram till vad som hade passat oss bäst i längden. Ett lite jobbigt problem är också hur vi ska klara oss utan bil i en eller flera veckor medan vi sålt vår bil och letar efter en ny. Som bekant går det inte bussar till mitt jobb så bil är ett måste. Och vi måste sälja vår innan vi köper en ny för att dels veta vad vi får och också för att då loss cash:en. Champagne problems, men ändå verkliga sådana.

Nu ska jag dock strunta i allt det och gå och lägga mig med min rosa bok.

/ CC


Annons

Kommentarer


 1. Camilla 11 september, 2019 on 21:28 Svara

  Synd att du inte vann! Jag vann en gåva värd 170:- på postkodlotteriet härom dan, ska nu välja bland alla möjliga småsaker. Man kan även välja cashen😅
  Jättefina bilder!
  Kramkram

  • sydneymamman 12 september, 2019 on 15:10 Svara

   Men wow! Då har du bättre tur än jag. Skulle kanske bara varit någon till nolla på slutet… Välj cashen, häll i badkaret och hoppa i😉😂. Nej, nu ska jag sluta vara girig, ha ha. Xxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna