VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Om att vinna.

Jag har precis skickat ett sms till en av våra stora TV-kanaler. I sms:et har jag angett ett kodord (SPAGHETTI) samt mitt namn och min adress. Det är nämligen ett morgonprogram som ringer hem till en lycklig vinnare varje morgon och beloppet är nu uppe i $80,000 (multiplicera med drygt 6). De ringer och man måste svara med ”I wake up with Today”.

Upp för den lilla trappan till höger jobbar jag. Det finns både självklara fördelar och nackdelar med att jobba granne med ett superbra café.

Upp för den lilla trappan till höger jobbar jag. Det finns både självklara fördelar och nackdelar med att jobba granne med ett superbra café.

Jag har aldrig gjort något sådant här förut, men i likhet med de få gånger jag köper en lott så tror jag helt övertygat på att jag kommer vinna. Det är lite jobbigt, för man blir ju så besviken sedan när man ser på när pengarna går till någon helt annan. En rolig grej är också att jag inte vågat säga något till T. Endast för att han får sådan ångest för att man ska missa samtalet eller svara Hello istället. Det ger honom sådan panik att han hellre skiter i att chansa. Men nu har jag lite ångest över ifall han råkar svara i min telefon när de ringer och svarar Hello eftersom jag inte talat om det. Ja, så här sjukt håller det på i huvudet.

Annat än det har vi besiktigat bilen och den gick igenom utan anmärkning. Puh! Detta har också föranlett ett beslut om att vi nu ska skynda oss att sälja vår älskade RAV4. Den är från 2008 och har varit väldigt trogen, men vi vill uppgradera innan den börjar samla på sig kostnader. T sitter i detta nu och kollar bilmodeller och blir jättearg på mig när jag dissar ännu en modell för att den har ful front eller för konstig rumpa.

Ja ja, när jag har vunnit mina pengar imorgon kan vi ju köpa nästan vilken bil vi vill.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna