VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kan bli dyrt.

En bra måndag med födelsedagslunch för två kollegor, avfirning av min chef som går på en månads ledighet för att han ska få bebis och så eftermiddagstårta.

Dock så hade T möten i Sydney idag, vilket betyder att han måste ha bilen. Han skjutsade oss alla imorse, men på vägen hem blev det taxi och sedan buss. Och som alltid just dessa dagar så regnade det. Slår aldrig fel! Vi är så himla sugna på att köpa en liten bil till mig och dagar som denna kan man inte annat än att önska att så blir fallet. Dock är det ju driftskostnaderna som addar upp och det är frågan om det är värt det för oss ändå.

På bussen hem var B så jäkla klockren. En gammal man började prata lite med ungarna och frågade hur gamla de är. B svarar att hon är fem och ett halvt år gammal och sedan, utan att miss a beat, frågar hon ”Hur gammal är du då?”. Han blev så paff och jag hörde människorna flera rader bort skratta till och stämningen på bussen blev allt lite bättre överlag. Ungar alltså!

Nu är det sängdags och jag ska försöka att inte ligga sömnlös inför den stundande bilbesiktningen imorgon bitti. Besiktning av lägenheten har vi dessutom också, så det är besiktning både hit och dit. Kan bli dyrt.

/CC


Annons

Kommentarer


 1. cecilia 10 september, 2019 on 03:02 Svara

  Hej – här kommer en lustig kommentar på en post för några dagar sedan jag såg den nu :) Min man är engelsman och han sköljer INTE HELLER av skummet när han diskat!! Gör mig galen!! :) Har aldrig träffat på det – måste vara nån slags england-australien grej. Slöhet kallar jag det (fast är ändå superglad att han handdiskar det mesta av vår disk!)

  • sydneymamman 10 september, 2019 on 14:00 Svara

   Hej!
   Ha ha, men så himla egendomligt!
   Tänker de ens på att de sedan tuggar i sig en massa av det ”giftet”? Undra hur hans föräldrar gör? Men precis, svårt att klaga när de är hjälpsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna