VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flugor och storm.

Vi skulle möta upp K med familj för att gå på Terrigal Beach Markets. Men marknaden blev inställd i sista sekund på grund av kraftig vind. Så det var synd. Men vi bestämde oss för att trotsa vädret, det var trots allt 19 grader och sol, och träffas ändå.

Det syns inte, men bakom kulisserna pågår flugkalas och vindslagsmål.

Det syns inte, men bakom kulisserna pågår flugkalas och vindslagsmål.

F51CA2F4-C01C-41BE-BF29-72339A58831E

Men det var störigt blåsigt. Så där så att man fick sand i munnen och håret i ögonen. Men det värsta var ändå att det hade blivit fluginvasion. Och det ska jag tala om att jag har aldrig någonsin mött så ihärdiga flugor någonstans som jag har här i Aussieland. De är typ som bålgetingar, så där så att de hänger sig fast och är svåra att vifta bort. Vi höll alla på att få panik på dem, men förutom allt det här så hade vi en väldigt mysig stund. Ha ha.

Sådant här gillar jag. Regnumret är Vit. Bilen är vit. Så långt är allt bra. Men vi är i Aus. Heter någon Vit, är det förkortning av något eller är ägarna rentutav svenska? Måste få veta!!

Sådant här gillar jag. Regnumret är Vit. Bilen är vit. Så långt är allt bra. Men vi är i Aus. Heter någon Vit, är det förkortning av något eller är ägarna rentutav svenska? Måste få veta!!

Vi började nere på stranden, men gick sedan till gräset, köpte lite pommes med rosmarin och en cola och satte oss för att snacka och ta det lugnt. Ungarna hade missat memo:t om att ta det lugnt, men what else is new. Härligt att vara ute samt träffa vänner!

Väl hemma igen vilade vi lite då alla är halv/helförkylda. Därefter fick jag sitta och läsa lite i lugn och ro medan ungarna tittade på TV och T lagade mat. Och nu ligger barnen och sover sött och jag ska fortsätta på min mysbok. Känner mig också väldigt förkyld, men tänker inte ge efter för jag har varken ork/tid eller råd att vara sjuk mer. Får försöka sova bort skiten.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna