VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bajsborste.

Dagens fundering: Varför har ett femstjärnigt hotell fortfarande telefon vid toaletten, men ingen bajsborste eller hårtork? Det är betydligt lättare att klara sig utan telefon i badrummet än vad det är att klara sig utan de andra två.

Klädde mig i sommarklänning idag och frös ej. Trippelselfie blev det visst. På kortet i rummet ville jag visa tapeten. Den är helt platt, men ser ut som vågig metall. Där ser man.

Klädde mig i sommarklänning idag och frös ej. Trippelselfie blev det visst. På kortet i rummet ville jag visa tapeten. Den är helt platt, men ser ut som vågig metall. Där ser man.

B534858B-0DDF-480E-BE64-23DC592CC846 7C32F716-9524-485C-9D85-67DEFDA80857

Hur som helst, jag vaknade klockan halv nio imorse. En alldeles hederlig sovmorgon! Tack gode gud och hotellsängen för det. Tur att jag inte hade översovit (nypåhittat ord) frukosten! Frukosten var dock tyvärr lite av en besvikelse. Eller, jag gillade att de sa Good morning, Mrs. N…. och ledde mig till ett bord med linneservetter och dubbelbestick. Men maten var inte riktigt top end. Jag hittade inte ens några pannkakor! Då frågade jag inte heller, men ändå. Det som var väldigt bra var att allting var väl utmärkt gällande glutenfritt, laktosfritt etc. och det fanns många alternativ. Så på det stora hela 3,5 av 5 stjärnor. Hotellfrukosten i Stockholm var bättre. Trots att det inte var femstjärnigt.

Lite mer fix i huset. Det blir ju aldrig helt bra i ett halvdant hyreshus med fula heltäckningsmattor etc., men skam den som ger sig.

Lite mer fix i huset. Det blir ju aldrig helt bra i ett halvdant hyreshus med fula heltäckningsmattor etc., men skam den som ger sig. (Ja, jag har morgonrock över kläderna hela vintern. Kallt inomhus!)

BB4AC314-7146-40F3-AEBB-0956107EEAEE F7E31206-2C54-4564-800E-016126805973

Nog om det. Jag tog tåget hem vid ett efter en liten runda på stan. Idag var jag på bättre shoppinghumör än igår och fick med mig en duk, spegel, servetter och två mattor från H&M Home. Mattorna var tänkta att ligga i barnens rum. Det blev inte bra. Så de ligger numera i korridoren. Det blev inte heller helt bra, men lagt kort ligger. För tillfället i alla fall.

Mina bebisar är på väg hem!

Mina bebisar är på väg hem!

7A5E0D1C-612D-4BA5-860F-6D73D4E76CC6

Väl hemma lagade jag mat, målade naglarna, skruvade av bebisinsatsen på O’s Stokke Tripp Trapp-stol, vaxade mustaschen, packade upp väskan och mycket mer. Det känns att det är familj på väg hem, för jag vill fixa så mysigt som möjligt när de kommer. Kanske kan jag göra så att de (T mest då) kan undvika att få en sådan ångestdipp som jag fick de första dagarna tillbaka.

Nu är det säng med ny bok, sedan kör vi måndag och sedan smäller det! Bring on min familj!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna