VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Femstjärnigt.

Se på faen, nu har det nästan gått tre hela veckor sedan jag kom tillbaka från Sverige. Tre veckor i ensamhet och det går alldeles fantastiskt fint, tackar som frågar. Jag har kommit in i lunken, mina egna vanor och glömmer nästan ibland att jag har en familj.

Dagens intetsägande foto.

Dagens intetsägande foto.

Dessa sista dagar av ensamhet skall firas med ett stort bang! eftersom jag ska hänga i Sydney imorgon och sova på ett femstjärnigt hotell på natten mellan lördag och söndag. Jag har fått lite extra pengar att slösa på mig själv och don’t mind if I do! Som vanligt har jag valt hotell efter det som ska ha bäst frukost. Det blir fint det.

Slushi till lunch i jobbets shabby garden. Men faktiskt mysigare än vad kortet utger det för att vara.

Slushi till lunch i jobbets shabby garden. Men faktiskt mysigare än vad kortet utger det för att vara. 25 grader och sol idag. Älskar Aussie winters.

0E06A73B-F02D-4C0A-84F6-5A9313628BBA

Så efter att jag vaknat imorgon bitti gör jag mig iordning, äter frulle, packar ihop en ryggsäck och hoppar på bussen till tåget. Väl framme i stan går jag i affärer en stund, tills jag checkar in på hotellet vid tre. Sedan ska jag bara ha det mysigt. Det är väl detta som skiljer en introvert person ifrån en extrovert. Jag funderade på om jag skulle kontakta vänner för att mötas upp, kanske till och med sova över, men nej tack, jag myser hellre runt själv. Jag har inga problem att ha trevligt i mitt eget sällskap.

Och det är precis vad jag ska ha nu. Jag ska läsa lite i min bok och sedan släcka lampan för en av de sista nätterna i frihet.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna