VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monster på benet.

Så, jag vaknade inatt och skulle gå upp och kissa. Det var bara det.

Närå, men när jag satt där i mörkret så kände jag något som sprang upp på mitt ben. Och vi snackar inte bananfluge-sprang. Vi pratar mycket större än så. Så jag tog ner handen och borstade snabbt bort vad det nu var och såg hur detta monster landade på badrumsmattan. Då slängde jag mig på lampknappen och såg att det bara var en kackerlacka. En stor sådan, ja, men tack min lyckliga stjärna för att det inte var en Huntsman.

Kackerlacka- bättre än Huntsman.

Kackerlacka- bättre än Huntsman.

542D865A-1333-4D10-BB4E-0B7D34733DC3

Dock var det inte helt lyckat när jag sedan försökte få tag på honom och lyckades bara jaga honom närmare sängen för att sedan tappa bort honom. Länge låg jag sedan och hade fantomkliningar och trodde att han kröp på mig. Och jag som inte ens har något emot småkryp. Förutom daggmaskar då.

Fin kväll i månskenet.

Fin kväll i månskenet.

2FC71495-287D-4D37-9643-4762D759B523

Nu har jag just kommit hem från frissan och känner mig fräsch och piffad. Inte så lönt när det bara är jag hemma, men man ska väl inte klaga. Förhoppningsvis är det fint imorgon också. Jag känner att jag är inne i en extrem tråkperiod utseendemässigt för tillfället, men det är väl som med allt annat, man måste ner på botten och kravla innan man orkar ta tag i det. Ha ha.

Högst onödigt att ta bilder innan frissan och ej efteråt.

Högst onödigt att ta bilder innan frissan och ej efteråt.

64CA21E1-D44E-4879-B280-ABD3CEB06A41

Imorgon är det då äntligen fredag och jag ser fram emot sista helgen i frihet. Jag ska köra nedcabbat utan bh med musiken på högsta volym, hångla med unga killar och dricka massa sprit. Nej, nu ljög jag. Men det hade säkert varit roligt det med i ett parallellt liv.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna