VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att vakna här!

Att vakna på hotell imorse var väldigt trevligt!

Dock fick jag inte den vila jag hoppats på eftersom jag somnade halv ett och (såklart) vaknade halv sju. Men jag kunde i alla fall ligga kvar och titta lite på Nyhetsmorgon, kolla telefonen och bara tänka mina egna tankar i lugn och ro. Vid halv elva hade jag duschat och gick ner till hotellfrukosten. Det var ganska fullt, men jag hittade ett bord och plockade på mig det ena och det andra. Första omgången kom jag nog mitt i något byte, för mycket var slut, men nästa omgång fanns det en massa gott och jag kände mig nöjd.

Never mind my face, men jag gillar min nya klänning.

Never mind my face, men jag gillar min nya klänning.

B3C1A2ED-ECAC-4D2B-AEE3-A1471ABF6618 46D9FB72-EF4B-40FE-966C-83E7C23D716C

Vid tolv var det dags att checka ut och jag lämnade min ryggsäck i bagagerummet och gick på shoppingrunda. Tyvärr valde jag att gå till Akademibokhandeln först för att köpa bok till mig och presenter till syskonbarn etc., så jag fick ta en till runda till bagagerummet för att lämpa av den tunga kassen. Det blev lite till handling och sedan en macka på Joe & The Juice innan jag tog tåget tillbaka till Uppsala och T hämtade mig på stationen.

CC hos Joe på Åhléns.

CC hos Joe på Åhléns.

2EA1B2B7-0BA6-4780-AD4D-7605E7426091

Väl hemma hade B feber och O var gnällig, så jag kände det som att jag ville vända i dörren. Men ett härligt dygn har det varit. Jag gillar verkligen Stockholm, älskar egentid och avgudar sol!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna