VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Good Friday.

Det är fasen vad man blir frustrerad när man inte räcker till.

Påskfrukost minus påsk.

Påskfrukost minus påsk.

Jag kan inte byta blöja på O, för det är nästan omöjligt att göra utan att involvera lyft. Jag kan inte busa med B, jag kan knappt krama dem och jag är inte till mycket hjälp här hemma mer än här och där. Dessutom är det högst egendomligt, jag är hungrig hela tiden men mår ändå illa och har dålig matlust.

Äntligen blir vi av med det spretiga staketet på toppen.

Äntligen blir vi av med det spretiga staketet på toppen.

BE61373C-674B-4E4E-BB24-86AF3FDBB42C

Idag har vi i alla fall haft en fixardag. Eller snarare, vi bestämde att vi skulle vara hemma idag eftersom jag inte riktigt kan gå ut och vi ändå ville umgås. T har äntligen lyckats hinna klippa av bambu screensen som vi satte upp för ett bra tag sedan nu, men som var för långa för staketet. Det var inte lätt då han fått ta en och en av pinnarna först med en liten eldriven minisåg och sedan med sekatör. Men nu är det klart och ser så mycket bättre ut. Nu ska vi bara ställa iordning krukorna och växterna och göra lite mysigt där ute. Men de kan jag absolut inte lyfta, så det blir till att peka och tala om för T vad han ska göra. Hoppas jag känner mig friskare snart! Fast lyfta ska jag egentligen inte göra på ytterligare fem veckor.

Staketresultatet.

Staketresultatet.

Nu är T med barnen i lilla lekparken längre bort på gatan och ska försöka hitta något som liknar påskris. Det kan man ju såklart inte köpa här och T tittade i affärerna igår, men det fanns ingenting som ens gick att likna vid ris. Tråkigt på så sätt. Annars har vi inte riktigt satt igång med Påsk, men ska försöka pynta ikväll samt att det blir lamm och potatisgratäng till middag. Imorgon åker vi troligtvis till IKEA för sill och godis att stoppa i påskäggen, men vi får se. Jag kan ju knappt stå upprätt, men tänker att T kanske får köra runt mig i rullstol, ha ha. Svårt med vagnen också dock.

Dagens barn.

Dagens barn.

421200F0-5226-4AD9-9ED6-1CF62F2D176F DBF7E514-438B-4ACE-AC17-EF53518776C7

Nu ska jag slänga (och med slänga menar jag försiktigt sätta mig ner, luta mig bakåt och sedan liksom rulla till rätt position) mig på sängen och ta mig lugnt en stund, krampen i högerhjärtat är där även idag.

Glad Påsk önskar jag!

/CC


Annons

Kommentarer


 1. Camilla 19 april, 2019 on 23:43 Svara

  Krya på dig och Glad Påsk🐣❣️

  • sydneymamman 20 april, 2019 on 14:55 Svara

   Tack!
   Stort Glad Påsk till er med!
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna