VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Freak show.

Jag har gått mest hela dagen och haft ont i mitt högra hjärta.

Nej, jag är ingen freak show som har två hjärtan, men jag har sådan där kramp som man ibland får runt musklerna i hjärtat- fast på andra sidan. Jag vet inte ens om det har med operationen att göra eller inte, men det borde det ju. Konstigt annars att jag haft det i två dagar och det dyker upp just nu.

Dagens måltider har utgjorts av riskakor med olika tillbehör.

Dagens måltider har utgjorts av riskakor med olika tillbehör.

E598AAFF-F0D7-450A-BC6F-8FDA64715FAA

Annars har jag mest knarkat skräpserier, i detta fall Unga Föräldrar, och nu har jag sett alla avsnitt för säsongen. Så himla mysigt att få se lite svenskt vardagsliv i slask, sol eller grått. Här är det skitfint väder, men vad hjälper det mig när jag bara ligger i sängen? Jag har i alla fall kunnat hjälpa till lite idag genom att plocka undan i köket samt vika tre korgar med rentvätt. Som O kom och klättrade på så jag fick vika om hälften igen… Oh, the joys of parenthood.

Vi satte in kikaren i sovrummet, men det blev bara som en svart klump. Jag vet inte vart den ska få bo.

Vi satte in kikaren i sovrummet, men det blev bara som en svart klump. Jag vet inte vart den ska få bo.

Sedan kom vi på att mataffärerna är stängda imorgon, så T fick skynda sig att åka och köpa mat inför påskhelgen innan det var dags att hämta kidsen på dagis. Jag skickade iväg honom med ett request, köp påskpynt! Han kom hem med en hel del fina saker, men problemet är som vanligt för oss att allt går i samma färger och är så vuxentråkigt. Dessutom har vi inte en enda kyckling, bara en massa bunnies.

En jäkla massa kaniner. Vart tog alla gula kycklingar vägen?

En jäkla massa kaniner. Vart tog alla gula kycklingar vägen?

Ja ja, det blir nog påsk ändå.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna