VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Titta, han snackar!

Här ligger jag och filosoferar.

T har precis fått ungarna isäng och jag har kramp under revbenen.

Här ligger jag och knopar inte mycket.

Här ligger jag och knopar inte mycket.

Idag har O pratat två nya ord. Alltså, vi kan ha fel, men det första var definitivt ett välplanerat uttryck av ord. De skulle precis gå ut genom dörren imorse, T höll O i famnen och O vinkade till mig och sa Bye! Det har han aldrig gjort innan. Jag sa självklart bye och vinkade tillbaka och då sa han det igen. Tidigare har det varit ”More!”, ”mamma” och ”daddy” fast daddy har verkat lite oplanerat så där.

Denna bild fick jag skickat till mig av B’s dagisfröken idag. Så fin!

Denna bild fick jag skickat till mig av B’s dagisfröken idag. Hon ville att mamma skulle se hennes teckning. Så fin!

Hur som helst, ikväll medan jag låg i sängen hade han tydligen pekat på sin blöja två gånger och sagt ”bajs”. Jag frågade iofs T om han var säker på att det inte varit morgonens ”bye”-ljud som vi missförstått och som kommit igen, men han trodde inte det. Så en stor dag för lilla O helt enkelt. Kanske släpper det nu och han börjar prata annat än gagagaga.

Annars är det mest kramp. I mina revben och i min uppsprättade mage.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna