VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The Legend.

Imorse var jag helt plötsligt tvungen att passa tider då jag hade ett besök hos frissan inbokat. Men det börjar ju närma sig jobbstarten på torsdag med stormsteg, så det är bara att gilla läget och bli van att behöva vara på ställen vid satta tider. Som resten av världens befolkning då…

O the legend. Sitter och läser på bussen som att det är vad varje ettåring gör dagligen.

O the legend. Sitter och läser på bussen som att det är vad varje ettåring gör dagligen. B gör några dansmoves.

C326DCD1-EFA7-46A3-8573-663A6EE7D089

Jag droppade ungarna på dagis, åkte hem med vändande buss och promenerade sedan ner till stan. Jag bara googlade hårsalong i Terrigal och tog den som kom upp först med flest positiva reviews. Tjejen var helt okej måste jag nog ändå säga, men hon var så himla snabb så det kändes som att hon tokstressade. Så istället för att komma därifrån avslappnad kände jag mig alldeles uppstirrad. Fast håret var fint, så skit samma.

Dagens havsbilder.

Dagens havsbilder.

58925554-5E92-4B6D-9856-B317F71B47C9 60A6D1FF-FB02-40DF-BC9B-5992A1DF4D2B

Vi hade också fått en check i posten. Ja, jag sa check, för det förekommer fortfarande här. Det var B’s gamla dagis som skickat vårt Bond tillbaka på check i brevlådan. Och sniglarna hade ätit upp en del av den, äckliga varelser. Måste köpa snigelmedel. Kan de inte bo i huset på sin rygg istället för i vår låda? Anyway, jag gick till banken och cashade in checken, femtusen spänn! Tack för det televerket. 

Före och efter. Kraftig fail. Blåsten gör att efter ser värre ut än före. Så kan det gå.

Före och efter. Kraftig fail. Blåsten gör att efter ser värre ut än före. Så kan det gå.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.039372964701380297,"customExposureMode":0,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Sedan gick jag hem och fixade det sista med kontraktet jag skulle skriva på och skicka tillbaka, skattepapper, personlig information osv. Jag passade på att laga köttfärssås igen, vilken ingen åt- igen. Så det var kul. Och så var dagen slut och jag bussade till dagis, där våra ungar var sist kvar- igen. 

Och nu är jag trött, B höll mig vaken halva natten med växtvärk, så jag ska sluta babbla med fingertopparna. Tänkte börja med bra rutiner, vilket inkluderar sängdags klockan tio. Så nu är det telefon av. Hej.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna