VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Motorcykelkörkort nästa.

Imorgon bitti vid åtta åker T till flygplatsen för att flyga till Kuala Lumpur där han ska jobba och kommer inte hem förrän lördag nästa vecka. 

När man inte har någonting hemma och får äta GF wraps med tonfiskröra (äpple, mayo, saltgurka) till frulle. Inomhus, för det regnar.

När man inte har någonting hemma och får äta GF wraps med tonfiskröra (äpple, mayo, saltgurka) till frulle. Inomhus, för det regnar.

433558D4-9103-4F83-9E8A-2A19E16F31BD

Därav har vi idag gjort allt för att underlätta min kommande vecka. Vi har varit på Erina Fair (vårt ”nya” Bondi Junction, dvs. Westfield-köpcenter som har allt, 10 minuter med bil härifrån) och storhandlat alltifrån mat till städprodukter och tandborstar. Vi åkte därifrån med nio kassar (återanvända tygkassar ifall man undrar) och 2000kr fattigare. Alltså, jag fattar ju att det kostar pengar för alla att handla och att det inte är värre för oss än för andra familjer. Men jag kommer också ihåg när man storhandlade med föräldrarna när man var liten och mamma gav kassörskan en femhundring. Man tyckte liksom att det var så otroligt mycket pengar. Tiderna förändras och värdet på pengar likaså. 

För en gångs skull hade jag $3 i mynt så att ungarna kunde åka karusellen på riktigt. Men så visade det sig att de har satt kortautomat på den ändå, så nästa gång vet jag inte vad jag ska skylla på...

För en gångs skull hade jag $3 i mynt så att ungarna kunde åka karusellen på riktigt. Men så visade det sig att de har satt kortautomat på den ändå, så nästa gång vet jag inte vad jag ska skylla på… Och så har B tatuerat sig. Motorcykelkörkort nästa.

655EC45F-8A14-46F9-B521-3E945CDB7A42

Hur som helst, skafferiet och kylen är fyllda, jag har bakat matiga banan- och äppelmuffins för att kunna stoppa ner i lunchlådorna i veckan och så har vi tvättat, vikt mer tvätt, köpt födelsedagspresent inför ett kalas imorgon och jag vet inte allt. Nu är klockan 9.23 pm och B har precis gått och lagt sig under massa protester. Jag tror att hon känner sig lite orolig för att T ska åka, fastän hon ju numera är ganska van med det. 

Mat och muffins. Och matkladd på väggen. Nästa gång kanske jag ska torka först och ta kort sen, inte tvärtom.

Mat och muffins. Och matkladd på väggen. Nästa gång kanske jag ska torka först och ta kort sen, inte tvärtom.

49830B4A-76F0-4C59-825F-1C0DB7F03278

T och jag har inte hunnit äta middag ännu, middagen på helstekt kyckling i ugn med potatis och ugnsgrönsaker är färdig och vi ska äta när T packat klart. Vi har tittat på några avsnitt av Ricky Gervais nya serie de senaste kvällarna och jag antar att vi kör ett eller två avsnitt idag med. Den kan rekommenderas faktiskt. Svart humor när den är som bäst.

Hörs imorgon när jag är singelmorsa igen.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna