VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi fixar det Manana.

Vid 11.30 gick jag in på ett café vid vattnet i en liten by som heter Davistown för att få prata med James och Andrew. De skulle intervjua mig för ett jobb medan vi satt och drack kaffe/te på detta mysiga ställe. 

Mysigt i Davistown.

Mysigt i Davistown.

B8E44D46-40B0-4CE4-806B-97BA0DACCF3A

Vi hade ett avslappnat snack, skojade och pratade lite allvar. Det kändes bra faktiskt, men de har tre till fyra till att intervjua, så vi får se. Det kan vara att de inte är ute efter en sådan som jag och i så fall är det okej också. 

Mitt lilla badrum med ny tvättkorg.

Mitt lilla badrum med ny tvättkorg.

Två kilo lättare när spänningen släppt gick jag därifrån en timme senare med löftet om att de ska höra av sig på måndag med ett svar. Och som lite firande (av vadå? Livet!) stannade jag till på shoppingcentret i Erina,10-15 minuter hemifrån. Jag blev med en liten tvättkorg, fyra badlakan och en trasmatta till tvättstugan. Så kul att shoppa lite när man inte gjort det på ett tag.

Grattisfirande.

Grattisfirande.

47F00E59-046B-4AAA-8BEA-D353C4226955 2E0CBD41-3061-4B55-89F1-A57AD6456F7A

Efter en timme var det dags att göra sig iordning för födelsedagsfirande av B, två år. Vi fick goda wraps med sötpotatis, lax, limesås och en massa goda grönsaker. Cheesecake till efterrätt. Mums! Klockan hann bli ganska sent och vid halv nio åkte vi hem med två ungar som direkt somnade i bilen och faktiskt fick gå isäng utan att borsta tänderna, tvätta sig eller byta kläder. 

Vi fixar det Manana. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna