VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dansar runt.

T droppade av ungarna på dagis imorse när han för fjärde dagen i rad körde till Sydney för att gå på möten. Det betyder att jag fann mig själv ensam hemma från klockan halv åtta och vad gör man då? Jo, såklart sätter man på hög musik och dansar runt i huset. Alltså, det här med att få vara själv, höra sina tankar, äta frukost i solen och lunch framför YouTube och inte behöva få ont i öronen av ungars tjat och snack. Gudagåva!

T hade lite kli i halsen igår. Då står man i en timme och kokar kycklingbuljong och citron-/ingefärsdricka. Klart man gör...

T hade lite kli i halsen igår. Då står man i en timme och kokar kycklingbuljong och citron-/ingefärsdricka. Klart man gör…

Men jag dansade inte bara runt, jag satt i fyra timmar med mitt test, samt kollade lite jobb, pratade med en dörrförsäljare och gjorde andra nyttiga saker. Och killen som jag hade intervjun med igår hade fortfarande inte ringt vid fyratiden, vi pratade om att eventuellt ses imorgon eftersom jag är borta måndag till onsdag, så jag fick ringa honom. På ett sätt tycker jag nästan sådan uppföljning är värre än själva huvudsamtalet. Men det gick bra. De hade blivit försenade med telefonintervjuerna, så han sa att det blir perfekt med ett möte på torsdag när jag kommer tillbaka från yogaretreatet.

Det kanske blir dagens matlåda istället för dagens frukostbild framöver. Ungefär samma excitement-nivå på båda.

Det kanske blir dagens matlåda istället för dagens frukostbild framöver. Ungefär samma excitement-nivå på båda.

65DD06C9-60A8-40BF-A5FE-1D741A8D03AD

Sedan åkte T och jag tillsammans för att hämta upp ungarna och det blir ju aldrig gammalt det där när de kommer springande emot en med öppna armar och ett öppet ansikte i fullkomlig lycka över att man är där. De älskar en så mycket och det är så fint.

Middag.

Middag.

Hon är min dotter så ta det inte så bokstavligt, men min B måste vara en extra smart fyraåring alltså. I bilen hem frågar hon ifall hon får fråga mig en fråga. Så säger hon: Mamma, varför är det så att det inte var helg när jag gick till dagis idag på morgonen, men när jag åker hem säger ni ”Nu är det helg!”. Fastän det inte varit natt, utan är samma dag som innan? Alltså, hon kommer bli något stort, den där! Hon är redan något stort. Så fin.

Nu har vi grillat lamm och ätit framför del två av Counterpart och jag gillar den fortfarande. Och nu är det helg! 

Fastän det är samma dag som innan.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna